“آژنگ نیوز”:تصویری از گُل موز در این صفحه دیده می شود.در حالی که این گیاه بسیار کمتر از میوه موز رایج است، اما باید بدانیم که گل یک گونه موز خاص خوراکی است و به عنوان یک غذای لذیذ در نظر گرفته می شود. تهیه گل موز برای پخت و پز کمی شبیه باز کردن یک هدیه است.

گل موز - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

آشپز باید لایه های بیرونی را جدا کند تا قسمت خوراکی این گل زیبا که از گلچه ها و هسته (قلب) تشکیل شده است نمایان شود. سپس می تواند از گلبرگ های بیرونی که معمولاً خورده نمی شوند، به عنوان بشقاب سرو استفاده کرد. این شکوفه خوشمزه به شکوفه موز یا قلب موز نیز معروف است. این یک گیاه مخروطی مانند قرمز یا نارنجی تیره است که اغلب در کشورهای آسیایی، به ویژه در کاری، سوپ، سالاد و کتلت مصرف می شود.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *