آژنگ نیوز: تصویری ازخشک کردن پاستا روی قفسه های بیرون از یک مغازه پاستا فروشی در پالرموی ایتالیاودر سال ۱۸۶۵ میلادی.

گفتن اینکه ماکارونی نقش مهمی در رژیم غذایی و درآمد دارد، میتواند برای برخی تعجب برانگیز باشد.باید اشاره کرد که مدت‌ها قبل از تولید انبوه ماکارونی درکارخانه‌ها، پاستا با دست ساخته می‌شد و در فضای باز خشک می‌شد. اگرچه تولید آن بسیار ارزان بود (و هنوز هم هست)، اما ماکارونی بخشی از رژیم غذایی همه بود و نه فقط مردم فقیر کشور.

ماکارونی - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

یکی از دلایل محبوبیت ماکارونی در ایتالیا، اعتقادات سخت کاتولیک این کشور بود که گوشت را در روزهای خاصی ممنوع می کند. زمانی که ایتالیایی ها به دنبال غذای سیر کننده بودند، پاستا به یک غذای عالی تبدیل شد، زیرا این غذا باعث نمی شد که آنها به دردسر بیفتند.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *