“آژنگ نیوز”:کتاب”تاریخ نگاری فارسی میانه”منتشر شد.تالیف:گروه نویسندگان.زیر نظر:چارلز ملویل مترجم :سید ابوالفضل رضوی،قطع :وزیری،تعداد صفحات :۳۵۱،سال انتشار شمسی :۱۴۰۰،سال انتشار میلادی :۲۰۱۲،نوع جلد :شومیز،نوبت چاپ :اول،ناشر: نگارستان اندیشه.

تاریخ نگاری فارسی - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

درباره کتاب

“تاریخ نگاری فارسی در ایران میانه” اثری است پژوهشی که توسط مجموعه‌ی محققان و زیر نظر “چارلز ملویل” به نگارش درآمده است. ادبیات فارسی که همچون ستاره‌ای، راهگشای تاریخ و فرهنگ فارسی است، همواره بر ادبیات دیگر کشورهای آسیایی همچون ترکیه، هند و آسیای مرکزی تاثیر گذاشته و از آنها تاثیر پذیرفته است. “چارلز ملویل” با ارائه‌ی یک منبع درخشان پژوهشی از “تاریخ نگاری فارسی در ایران میانه”، بسیاری از شاعران و نویسندگان جهان را تحت تاثیر قرار داده است و تحسین بسیاری را نیز برانگیخته است. در سال‌های اخیر توجه جهانی به اشعار مولانا و رباعیات خیام جلب شده اما دانش جهانیان از ادبیات فارسی تا قبل از نگارش این اثر، به همین موارد محدود می‌شد.
با انتشار “تاریخ نگاری فارسی در ایران میانه”، نه تنها فارسی‌زبانان و افرادی که به هر نحوی با ادبیات فارسی سر و کار دارند، بلکه تمام علاقمندان به فرهنگ و ادب فارسی در سرتاسر جهان می‎توانند هر آنچه را که لازم است، از مطالعه‌ی این اثر همه‌جانبه و شیوا، به دست بیاورند.

“تاریخ نگاری فارسی در ایران میانه” پاسخگوی نیاز محققین، دانشجویان و تمام علاقمندان به زبان فارسی است و با ارائه‌ی و تاریخچه‌ای جدید، جامع و مفصل پیرامون موضوعات مختلف، مهم‌ترین دستاورد‌های ادبیاتی ایران را بازتاب می‎دهد.
این اثر مروری ضروری بر تاریخ‌نگاری طولانی و غنی ادبیات فارسی ارائه داده و با برجسته ‌کردن مضامین و ایده‌های محوری که به نگارش تاریخی کمک می‌کند، سیر تحول نگارش تاریخ به‌عنوان یک فرم ادبی را از پیدایش آن با شاهنامه فردوسی و سیر تکاملی آن در دوره صفویه، از طریق گرگ و میش سنت تواریخ دربار و ظهور همزمان آن ردیابی می‌کند. “تاریخ نگاری فارسی در ایران میانه” منبعی ضروری برای یادگیری سنت‎های تاریخ‌نگاری ایران و راهنمای اساسی آن خواهد بود.

گروه رسانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *