آناناس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است .این گیاه بومی دائمی ناحیه گرمسیری قارهٔ آمریکا است. میوه‌ مطبوعی دارد. کوبا، پورتوریکو و هاوایی از نظر محصول، آناناس در رتبه اول قرار دارند. آب و میوهٔ گوشت این میوه را به مقدار زیاد کنسرو می‌کنند همچنین در جزایر فیلیپین از برگ‌های خاردار آن رشته‌هایی به دست می‌آید که با آن پارچه می‌بافند. میوهٔ رسیدهٔ آناناس حاوی مواد زیر است: ویتامین A، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B، کلسیم، فسفر، آهن، اسید سیتریک، اسید مالیک. نکته قابل توجه اینکه بدست آمدن آناناس حدود دو سال و نیم زمان میبرد.

image 90 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *