“آژنگ نیوز”:تصویری از زمان استراحت کشاورزان  در حین کار در برنجزار .برنج بعد از گندم دومین غذای اصلی مردم دنیاست.در کشور ما نیز  این موضوع مصداق دارد. به همین جهت تولید برنج  نقش بسیار مهمی در تامین  غذای مردم دارد.

برنجزار - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

گیلان با ۲۲۰ هزار هکتار اراضی، مازندران با  ۲۱۴ هزار هکتار،  گلستان با ۱۰۰ هزار هکتار و خوزستان با ۱۸۰ هزار هکتار عمده‌ترین تولیدکنندگان برنج کشور هستند . همچنین در ۱۵ استان دیگر در مجموع ۹۰ هزار هکتار کشت برنج انجام میشود.

از مجموع برنج تولیدی کشور در سال جاری ۳۲ درصد مربوط به استان مازندران،  ۲۶ درصد گیلان، ۱۸ درصد خوزستان، ۱۵ درصد گلستان و هشت درصد مربوط به سایر استان‌های کشور بوده است.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *