“آژنگ نیوز”:قو برشته یک غذای باشکوه بود.البته مردم قوها را دارایی سلطنتی می دانستند، اما این امر آنها را از سفره های شام نجات نداد. بیشتر مردم به قوها دسترسی نداشتند. در عوض، آنها در دریاچه های املاک اشراف بزرگ میشدند. روش تهیه دقیق در مناطق مختلف متفاوت بود. اغلب، سرآشپزها قو را تمیز می کردند و احشاء آن را می شستند. سپس آن را در آب نمک می جوشانند و گوشت را چرخ کرده و در ظرف می گذارند.

قو - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

زنجبیل، گالینگل و دارچین را به گوشت چرخ کرده اضافه کردند. گهگاه سرآشپزها نان رنده شده و آب گوشت را به گوشت چرخ کرده اضافه می کردند. این یک چاشنی خوش طعم ایجاد کرد. گاهی اوقات آشپزها قبل از تفت دادن، پودر سوخاری سوخته یا مقدار کمی خون برای رنگ و غنای آن اضافه می کردند. سرانجام سرآشپز پوست و پرهایش را دوباره به هم چسباند. دفتر خاطرات غذایی هنری هشتم و الیزابت اول گزارش می دهد که در جشن هایشان از این غذا سرو می شد. طبق گزارش ها، پرنده تمام شده طعمی شبیه گوشت و طعم ملایم و لطیفی داشت.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *