“آژنگ نیوز”:گیاه پیکان هندی غربی یک خوردنی باستانی است .این گیاه جنگلی بارانی با ریزوم خوراکی به مدت ۷۰۰۰سال است که در آمریکای جنوبی و دریای کارائیب کشت می شود. البته لاید اشاره کرد که اگرچه ریشه پیکان اصلی بومی مناطق گرمسیری آمریکا است، اما در هند این گیاه بیشترکشت می شود.در حالی که برخی منابع ادعا می کنند که نام arrowroot از اصطلاح آرواک بومی aru-aru به معنای “غذا از وعده های غذایی” گرفته شده است، برخی دیگر می گویند که این نام از یک استفاده اولیه دارویی به عنوان ضماد برای کشیدن سموم از زخم های تیرهای مسموم گرفته شده است.

پیکان هندی - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در دهه ۱۸۰۰، M. arundinacea در مقیاس وسیع برای نشاسته خود در مناطق گرمسیری قاره آمریکا کشت شد. کتاب‌های آشپزی قرن نوزدهم آمریکایی دستور العمل‌هایی برای پودینگ‌های شیری و بلانمانژ غلیظ شده با نشاسته پیکانی را ارائه می‌کنند که مانند نشاسته ذرت به عنوان یک عامل اتصال دهنده عمل می‌کند. از آن زمان، محبوبیت این گیاه به عنوان منبع نشاسته باعث شد که سایر گیاهان نیز به همین نام مشترک شناخته شوند.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *