آژنگ نیوز”:مهارت سنتی تهیه “رشته خوشکار” به نام شهرستان صومعه سرا در فروردین ماه ۱۴۰۰ در فهرست آثار ناملموس ایران ثبت ملی گردید.قدمت پخت این شیرینی به بیش از  ۳۰۰ سال می‌رسد که برای نخستین بار در طاهرگوراب صومعه سرا  پخت شد و هر ساله به مناسبت ماه رمضان پخت می‌شود.

رشته خوشکار قدیم - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در تصویر بالا نیز بازار قدیم سنگر و تهیه رشته خشکار سنتی در سالهای  دهه ۱۳۵۰دیده میشود.

گروه تاریخ‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *