تاریخچه مختصر خرمای خوزستان

“آژنگ نیوز”:در شهریور ماه سال ۱۳۵۴ اعلام شد ،خوزستان با تولید ۱۳۰ هزار تن خرما بالاترین رقم تولید در ایران را دارد. به همین جهت به منظور تشویق و ترغیب صاحبان نخلها در خوزستان ،در زمینه تولید هر چه بیشتر محصول خرما ،مراسمی در جزیره مینو  برپا شد .

در این نشست اعلام شد: با توجه به ارزش اقتصادی و غذایی محصول خرما از ۲۱ میلیون نخل که در ایران وجود دارد، قریب به یک سوم آن یعنی ۷ میلیون اصله در خوزستان است.

خرمشهر دهه ۵۰ خورشیدی

مقدار تولید خرما در ایران  در این سال حدود ۳۰۰ هزار تن در سال است که چنانکه اشاره شد ،خرمای خوزستان با قریب به ۱۳۰ هزار تن بیشترین تولید ایران را دارد.

از سال۱۳۴۰کار۱۵ هزار  نخل آغاز شد و این روند ادامه داشت و در سال ۱۳۵۴ سمپاشی متجاوزاز یک میلیون و ششصدو پنجاه و پنج هزاراصله نخل  در آبادان و خرمشهر از طریق هوا و زمین از طرف سازمان حفظ نباتات وزارت کشاورزی و منابع طبیعی سمپاشی شد. در زمینه صدور خرما برای بسته بندی این محصول طبق استاندارد های بین المللی اقداماتی صورت گرفت و این محصول در کارگاه‌های جدید در اندازه های قابل پسند بازار های بین المللی، بسته بندی و جهت صادرات آماده شده است.

گروه تاریخ

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مناسبت امروز

از دیروز