به گزارش “آژنگ نیوز”رشته خوشکار یک شیرینی سنتی۳۰۰ساله ویژه گیلان است.مهارت سنتی تهیه “رشته خشکار” به نام شهرستان صومعه سرا در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ در فهرست آثار ناملموس ایران ثبت ملی گردید.قدمت پخت این شیرینی سنتی به بیش از سیصد سال می‌رسد که برای نخستین بار در طاهرگوراب صومعه سرا پخت شد و هر ساله به مناسبت ماه رمضان پخت می‌شود.

image 121 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

“رشته خوشکار”نوع شیرینی خوشمزه و شیرین سنتی گیلان و ترکیبی از آرد برنج،مغز گردو ، مغز هل و شکر  است که به دلیل طعم خاص و عطر خوش طرفداران زیادی دارد و معمولا آن را با چای می خورند.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *