به گزارش “آژنگ نیوز”رابطه بین نوروز و دلمه بیانگر سلیقه و ذوق ایرانیان است.در این خصوص لازم به توضیح است که تبریزیها معتقدند که پخت “یارپاق دولماسی “(یا همان دلمه به زبان فارسی)در زمان تحویل سالِ نو خوشیمن و مبارک است و حتما باید آن لحظه در قابلمههایشان دلمه بپزد و عطرش در خانه بپیچد.
![رابطه بین نوروز و دلمه 1 image 131 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ](https://www.azhangnews.ir/wp-content/uploads/2021/03/image-131.png)
![رابطه بین نوروز و دلمه 1 image 131 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ](https://www.azhangnews.ir/wp-content/uploads/2021/03/image-131.png)
گروه گزارش