به گزارش “آژنگ نیوز”نان سنگک در تاریخ ایران و بویژه در تاریخ معاصر جایگاه ویژه ای دارد.در این تصویر بخشی از این تاریخ را می توان جستجو و معرفی کرد.

image 72 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

اولا :نان سنگک واقعی و درست و حسابی ابعاد و اتدازه اش آن بوده و نه این اندازه های بسیار کوچک کنونی.

دوم:نانوایی یعنی این،هم خلوت است ،،نانها آماده ارایه به مردم. بدون صف و تلف شدن وقت .

سوم:هنوز امکان استفاده از ترازو در جلوی پیشخوان نانوایی وجود داشت. الان یک نانوایی نیست که نان را وزرن کرده و بفروشد.

چهارم:حضور خانمها در جلوی نانوایی نشان می دهد که خرید نان بیشتر بر عهده خانمها بوده است.

در نهایت نانهای پخته شده در تنورهای دارای سنگهای داغ از گذشته تاکنون بهترین نوع از نان ایرانی بوده است.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *