“آژنگ نیوز”:طرز تهیه طاس کباب و فسنجان دوره قاجار بر اساس دستور پخت یک نسخه خطی در آن دوره به شرح زیر بوده است:

صاس کباب - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در این نسخه خطی آمده است:طاس کباب:گوشت را نازک ورقه کرده میان و یک یک لا گوشت چیده و یک لا ورقه پیاز و نمک و فلفل دو سه سماق مشکی یا لیموی خشک بهر ورقه بپاشند و به چیند تا بالای دیگ بیاید.روغن را با آب بریزد جوشیده تا پخته شود.

فسنجان:مرغ یا گوشت را سرخ کرده بادنجان هم پوست کنده و سرخ کرده و مرغ را بار کرده بجوشاند بعد بادنجان را انداخته مغز گردوی کوبیده و قدری ناردان (دانه انار)داخل کرده و ادویه زده و اگر بخواهند قدری رب انار بریزند لذیذ خواهد شد.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *