“آژنگ نیوز”:مردم با هر وضعیتی در قرون وسطی پای مارماهی می خوردند. برخی از مردم دستمزد خود را به صورت مارماهی دریافت می کردند و این غذا را بسیار در دسترس قرار می داد. یک سرآشپز با تهیه یک شیرینی پای شروع می‌کند و نیمی از آن را برای پوسته‌ی بالای آن رزرو می‌کند. سپس قسمت دیگر را در ته تابه قرار می دادند. سپس مارماهی های آبکش شده را به قطعات کوچک برش دادند.

mhd - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

سرآشپز مخلوطی از شیر بادام، اسفناج، کشمش، پیاز، جعفری، نمک، فلفل و زنجبیل درست می کرد. سپس مقداری از این مخلوط را روی شیرینی داخل ظرف می‌ریزند و سپس لایه‌ای از تکه‌های مارماهی را اضافه می‌کنند.آشپز این روند را تا زمانی تکرار می‌کرد که دیگر هیچ پرکننده یا مارماهی وجود نداشت. در نهایت روی پای را با پوسته شیرینی میپوشانید، لبه ها را میبست ب و چند شکاف روی آن ایجاد میکرد تا بخار در حین پخت خارج شود.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *