“آژنگ نیوز”:راز برشته کردن مرغ آوازه خوان! چه بود؟ این مرغ بر اثر بهره گیری از یک روش طبخ وقتی برای مهمان سرو میشد آواز می خواند.البته برشته کردن مرغ یک فرآیند پیچیده بود. ابتدا آشپز پرنده را روی آتش آویزان میکرد. سپس به آرامی آن را روی شعله باز میچرخاندند. یا آن را روی اجاق می پختند. آشپزها برای اطمینان از پخت یکنواخت آن توجه دقیقی داشتند. آنها غالباً از چاشنی‌ها برای افزایش طعم استفاده می‌کردند. این روش همچنین به مرطوب نگه داشتن گوشت کمک میکرد. مدت زمان پخت بسته به اندازه و نوع پرنده متفاوت بود. پس از برشته کردن پرنده ، سرآشپز اجازه می داد تا برای مدت کوتاهی خنک شود.

مرغ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

سپس مخلوط جیوه و گوگرد آسیاب شده را داخل حفره پرنده قرار می دادند. گرمای پرنده برشته شده، مخلوط چاشنی را گرم میکرد. بنابراین، یک واکنش شیمیایی رخ می داد. این واکنش شبیه صدای خش خش بود و توهم آواز خواندن پرنده را ایجاد میکرد. علیرغم ماهیت سرگرم کننده مرغ آوازخوان، این مرغ صرفابرای نمایش در نظر گرفته شده بود. زیاده روی در خوردن آن می توانست فرد را مسموم کند. بنابراین، آشپزها معمولاً پرنده را به سرعت نشان می دادند. سپس آن را برداشته و غذای دیگری را برای میهمان قرار می دادند.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *