“آژنگ نیوز”:جوجه های امروزی بیش از چهار برابر بزرگتر از جوجه های چند دهه پیش هستند.مرغ به عنوان یک حیوان ضروری در مزرعه در نظر گرفته نمی شد. گوشت آن فقط در مواقع خاص خورده می شد و تخم مرغ نیز یک خوردنی تجملاتی بود.

جوجه ها - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

اما از۱۹۰۰ تا۱۹۲۰ میلادی گوشت مرغ تبدیل به یک غذای لذیذ شد.البته در درجه اول جوجه ها را در مزارع خانوادگی پرورش می دادند. اگرچه آنها را به تعداد زیاد پرورش نمیدادند مثلا  یک مجموعه۴۰۰ پرنده ای قابل توجه بود.

با این حال اولین مرکز پرورش جوجه و مرغ  در فضای باز در یک مزرعه مرغ در کالیفرنیا در سال ۱۹۲۰میلادی صورت گرفت.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *