“آژنگ نیوز”: نمایشگاه جهانی سنت لوئیس در آمریکا ودر سال ۱۹۰۴ یک رویداد مهم برای تنقلات بود و بسیاری از مواد غذایی که اکنون جزو خوراک اصلی هستند، از بستنی تا چای سرد و حتی همبرگر را محبوب کرد.

klhdahi - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

این نمایشگاه مکانی عالی برای شرکت‌های مواد غذایی بود تا جدیدترین محصولات خود را به نمایش بگذارند. مانند مورد قابل توجه نمایشگاه فیلادلفیا در سال ۱۸۷۶، یعنی زمانی که شرکت کوچکی به نام هاینز محصول گوجه‌فرنگی کاملاً جدید خود “catsup” را به نمایش گذاشت که امروزه بیشتر به عنوان سس گوجه فرنگی شناخته می‌شود.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *