ماشنینی

تاریخچه تولید نان ماشینی در ایران

  “آژنگ نیوز”:در آبان ماه سال ۵۲ پیش بینی شد، تولید نان ماشینی  اوایل سال ۱۳۵۳ به روزی حدود ۲۶۰ تن افزایش یابد. در سال ۱۳۵۲ تولید نان ماشینی روزانه ۱۲۰ تن بود .

کارخانه  نان ماشینی در تهران با ظرفیت ۴ تن نان بربری در ۸ ساعت و یک کارخانه در زاهدان با ظرفیت ۸ تن  نان بربری و اروپایی و دیگری در زابل با ظرفیت ۴ تا نان بربری در ۸ ساعت بهره‌برداری می‌شد .

ماشنینی

همینطور دو کارخانه ماشینی جدید نیز در منطقه امیرآباد و شوش شرقی آماده بهره برداری می گردید.بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته ،قرار بود این کارخانه ها علاوه بر تولید نان بربری، نان لواش ، تافتون و اروپایی نیز تولید کند .به این ترتیب تا اوایل سال بعد ظرفیت تولیدی کارخانه های مذکور از ۱۲۰ تن به حدود ۲۶۰ تاندر روز افزایش می یافت.

همچنین قرار بود کارخانه های نان ماشینی در کرمان، بندرعباس،. ایرانشهر و چاه بهار فعالیت خود را آغاز نمایند ایجاد کارخانه های نان ماشینی در برنامه عمرانی ششم در سطح گسترده و وسیعی مورد توجه بود. به گونه ای که قرار بود ۱۹۳ کارخانه نان ماشینی با ظرفیت های مختلف در گوشه کنار کشور تاسیس گردد.

گروه تاریخ

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مناسبت امروز

از دیروز