image 105

والک پلو یک غذای تاریخی

به گزارش “آژنگ نیوز”والک پلو یک غذای تاریخی است.قرار است والک پلو به عنوان اولین غذای ملی شمیران با همکاری سازمان میراث فرهنگی،گردشگری استان تهران و شهرداری منطقه یک، جهت ثبت ملی میراث فرهنگی ناملموس  معرفی شود.

image 105

والک گیاهی خوراکی است  که یکی از مهم‌ترین خاستگاه‌های نوع مرغوب آن دامنه البرز و شمیرانات در استان تهران به شمار می‌رود.

این گیاه بوته‌ای خودرو است و معمولا در اواسط بهار برای مصرف خوراکی رشد مناسبی پیدا می‌کند. در شمیرانات و تهران غذاهای متعددی با برگ‌های این گیاه درست می‌کنند.

با برگ والک غذاهای متعددی می‌توان درست کرد که رایج ترین آنها، والک پلو، آش والک و کوکو والک است.

والک در بازار تجریش تهران که یکی از مناطق اصلی عرضه این گیاه است ،فروخته می‌شود.

گروه گزارش

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از دیروز