image 17

چند کلمه در مورد تاریخچه تولید سوسیس و کالباس در ایران

تولید سوسیس و کالباس در ایران ابتدا در سال ۱۳۰۷ در بندرانزلی توسط یک تبعه رکس به نام افونامو با یک ماشین کوچک دستی شروع شد که روزانه احتیاجات عده ای از اتباع خارجی آن را تامین می کرد‌.

image 17

در سال ۱۳۰۹ شخص دیگری به نام لیشنیسکی از اهالی شوروی در بندر انزلی کارگاه کوچکی راه اندازی کرد که روزانه ۵۰ کیلو کالباس تهیه می نمود.
و سپس در سال ۱۳۱۲ کارخانه خود را به تهران منتقل نمود و تولید روزانه به مراتب بیشتری نیز داشت.

گروه تاریخ

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مناسبت امروز

از دیروز