image 63

یک توستر از دهه 1920

چه چیزی می تواند بهتر از یک تکه نان تست باشد؟ برخی حتی ممکن است بگویند که بهترین چیز است .

پس از کشف و بکارگیری نیروی برق ، بسیاری از اختراعات  به نتیجه نشسته و انواع واقسام ابزارهای جدید در همه جا جلوه کردند.

یکی از چنین خلاقیت ها یی  ساخت توستر است که تصویری از این توستر  اولیه در اینجا ملاحظه می شود. این وسیله هم همان کاری را انجام می دهد که توستر های امروزین  انجام می دهند .

image 63

البته این توستر کار را به گونه دیگری انجام می دهد. این توستر دو طرف نان  را به طور همزمان برشته نمی کنند .بلکه هر بار فقط یک طرف نان را برشته می کنند.

اما کاربران برای اطمینان از این که دقیقا همانطور که می خواهند نان برشته می شود، می توانند این فرایند پخته تر شدن  نان را تماشا کنند. پس از انجام این کار ، نان را برعکس کرده و طرف دیگر را برشته کنند.

گروه تاریخ

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *