“آژنگ نیوز”:گولبکی، یک غذای کلاسیک لهستانی است.گولبکی یا رول کلم پر شده، یک غذای سنتی لهستانی است که با پیچیدن برگ‌های کلم به دور یک ماده پر شده از برنج و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و معمولاً با سس گوجه فرنگی یا قارچ سرو می‌شود.

گووللاککی - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

گوشت گاو مخلوط با برنج یا جو در برگ کلم قرار داده شده و در فر یا روی اجاق گاز تا زمانی که نرم شود پخته می‌شود. رول کلم در زبان لهستانی gołąbki، در زبان چک و اسلواکی holubky یا در زبان صرب‌ها، کروات‌ها و بلغاری‌ها sarma / сарма نامیده می‌شود.

این غذای سنتی لهستانی در سراسر کشور مورد استقبال قرار می‌گیرد.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *