“آژنگ نیوز”:آش رشته بیشتر جزء تنقلات ایرانی ها در قدیم حساب میشده است ونه غذای اصلی. آش حتما باید با کشک باشد تا تمام عیار شود. در دوره قاجار؛یکی از ماموران قدیمی وزارت خارجه ایران موقعی در یکی از ممالک خارجه ، مأموریت داشت وخانم سفیر کبیر آن محل که تهرانی بود؛ خیلی علاقه به آش رشته داشت.
همچنین یک زن آوازه خوان جزء دارو دسته خانم سفیر کبیر به نام مرضیه سلطان در کسوت اعضا دیپلوماتیک سفارت آن مملکت در آمده بود. مرضیه سلطان داریه میزد. تنبک میزد. آواز میخواند. رشته میبرید .تخم مرغ نظر میشکست. زبان بندی. چشم بندی میکرد .خلاصه از هر پنجه اش هزار هنر قدیمه میریخت.

آش - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

با بودن مرضیه سلطان و چوب رشته بری غالباً دیگ آش رشته در سفارت کبری سر بار بود گاه هم ته تغاری نصیب دیگران میشد. اتفاقاً مدت مأموریت حضرت سفارت پناهی بطول انجامید و کشک هایی که از تهران آورده بودند ته کشید ولذا یک بسته امانتی سیاسی محتوى کشک فرد اعلای ورامین از تهران برای سفارت کبری رسید حالا لابد هزار تهمت به آن جناب سفیر میزدند که قاچاق وارد کرده از مهر سیاسی سوء استفاده کرده اما خدا میداند که بیچاره
به حکم زنش و به فرمان مرضیه سلطان فقط یک مشت کشک برای سفارت آورده بود.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *