“آژنگ نیوز”:شما و رادیو برنامه ای بود که از سال ۱۳۳۵ پخش اش آغاز شد. این برنامه که در روزهای صبح جمعه پخش می شد؛ یکی از موفق ترین و بهترین برنامه های رادیو بودو سالیان در از روزهای جمعه شنوندگان رادیو ایران را سرگرم کرده بود. این برنامه در سالهای بعد از ادغام رادیو و تلویزیون(۱۳۵۰ خورشیدی) تغییراتی پیدا کرد و بعضی از جمعه ها به صورت ارکستر خوانندگان یا جمعه بازار ارمغان هفته و یا دوخت و دوز و در اواخرسال ۱۳۵۳ خورشیدی  بصورت جنگ شهرستانها نیز اجرا می شد.

شما و رادیو چگونه بوجود آمد؟

سالها بود که مسئولین وقت رادیو ایران در این فکر بودند تا برای روزهای جمعه برنامه ی سرگرم کننده ای فراهم کنند که حاصل مشورتهایشان؛برنامه شما و رادیو بود…..

در آغاز شما و رادیو بوسیله شرکتهای تجارتی تهیه و در رادیو پخش میشد، یعنی هزینه ی تهیه آنها را شرکتهای تجاری می دادند ولی بعدها از این صورت خارج شد و بصورت یکی از برنامه های رادیویی در آمد و نویسندگان این برنامه در آغاز عبارت بودند از آقایان دکتر جمشید وحیدیاسمعیل پورسعید – مهدی سهیلی – پرویز خطیبی و عباس فروتن. هنرپیشگان نیز عبارت بودند از تفکری محمدی – سخی – سارنگ – قنبری – مجید محسنی – علی زرندی – علی تابش – اشرف کاشانی – شهین – مهین دیهیم – آذرشیوا ین نوید – مصدق – قدکچیان

شما و رادیو تصویر - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در ابتدا آقایان پاشا سمیعیهوشنگ بروشکی و تا سال ۱۳۵۳ آقای شاهرخ نادری بمدت ۱۵ سال تهیه کنندگی برنامه ی شما و رادیو را بعهده داشتند و مجریان برنامه نیز سالیان متمادی خانم فروزنده اربابی و آقای کمال الدین مستجاب الدعوه بودند.

ارکستر شما و رادیو به سرپرستی آقای بدیع زاده و رهبری آقای ناصر زرآبادی سالها جمعه ی شادی را برای شنوندگان رادیو فراهم میکرد و میتوان گفت خوانندگان مشهور ؛ شهرت بعدی خود را بیشتر مدیون خوانندگی در این برنامه و ارکستر شما و رادیو بودند … در آنوقت تمام آهنگسازان مشهور با این ارکستر همکاری داشتند و اعضای آن عبارت بودنداز:

بدیع زاده – ناصر زرآبادی – گلشن راد سلیمان اکبری مرحوم حسن لشکری مهدی تاکستانی – امیر بیداریان – ناصر خدیوی – و مرحوم نیکول الوندی که قطعاتی در هنگام ضبط برنامه در برابر تماشاگران برنامه در استودیوی بزرگ رادیو اجرا می کردند.

اولین کارگردان برنامه ی شما و رادیو آقای صادق بهرامی بود …. و آقای اسماعیل مهرتاش خوانندگان شما و رادیو را تربیت میکرد و خود نیز آهنگساز آنها بود.

تهیه و تدوین:حسن محرابی

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *