“آژنگ نیوز”:کتاب پایان جاهطلبی: ایالات متحده و جهان سوم در دوران ویتنام ؛منتشر شد.نویسنده:مارک اتوود لارنس. تاریخچهای جدید و پیشگامانه از چگونگی خنثیسازی جاهطلبیهای لیبرال ایالات متحده در جهان در حال توسعه و در داخل کشور در دهه ۱۹۶۰ توسط جنگ ویتنام.
جلد سخت ۵۰٪ تخفیف با کد BLOOM50 قیمت حراج: ۱۳.۹۸ دلار / ۱۱.۰۰ پوند قیمت: ۲۷.۹۵ دلار / ۲۲.۰۰ پوند . تاریخ انتشار: ۲۶ نوامبر ۲۰۲۴ تعداد صفحات: ۴۰۸

در آغاز دهه ۱۹۶۰، جان اف کندی و دیگر لیبرالهای آمریکایی خوشبینی بیحد و حصری در مورد توانایی ایالات متحده برای ترویج دموکراسی و توسعه در آسیا، آفریقا، خاورمیانه و آمریکای لاتین ابراز کردند. با قدرت، منابع و تخصص ایالات متحده، تقریباً هر چیزی در کشورهای «جهان سوم» جنگ سرد – کشورهای در حال توسعه و پسااستعماری که با ایالات متحده یا اتحاد جماهیر شوروی متحد نبودند – ممکن به نظر میرسید. با این حال، تا پایان دهه، این چشمانداز به ویرانه تبدیل شد. چه اتفاقی افتاد؟ مارک اتوود لارنس در کتاب «پایان جاهطلبی»، تاریخ جدید و پیشگامانهای از مهمترین دهه آمریکا ارائه میدهد. او نشان میدهد که چگونه جنگ ویتنام، همراه با تغییرات گیجکننده اجتماعی و سیاسی در ایالات متحده، منجر به فروپاشی جاهطلبی لیبرال آمریکایی در جهان سوم شد – و چگونه این دگرگونی با کاهش آرزوها در داخل آمریکا مرتبط بود. در اواسط و اواخر دهه ۱۹۶۰، دموکراسی در بسیاری از کشورهای جهان سوم جای خود را به دیکتاتوری داده بود، در حالی که فقر و نابرابری همچنان فراگیر بود. با طولانی شدن جنگ پرهزینه آمریکا در ویتنام و با روی کار آمدن دولتهای لیندون بی. جانسون و ریچارد ام. نیکسون در دوران کندی، آمریکا به طور فزایندهای از ریسک دوری کرد و سیاست جدیدی را در پیش گرفت که مبتنی بر ترویج ثبات صرف در جهان سوم بود. کتاب «پایان جاهطلبی» با توجه ویژه به روابط ایالات متحده با برزیل، هند، ایران، اندونزی و جنوب آفریقا، داستان این تغییر مهم و چگونگی درهمتنیدگی رویدادهای بینالمللی و ایالات متحده را روایت میکند. نتیجه، دیدگاهی بدیع و جدید در مورد جنگی است که همچنان سیاست خارجی ایالات متحده را تا به امروز تحت الشعاع قرار داده است.
گروه رسانه