“آژنگ نیوز”:شب غذا در ادبیات به میزبانی نشریه بخارا برگزار می شود.
نهصد و سی و پنجمین شب از شبهای بخارا به موضوع غذا در ادبیات اختصاص یافته است. این نشست در ساعت سه بعد از ظهر روز جمعه پنج دیماه ۱۴۰۴ با سخنرانی علی بلوکباشی، ناهید طباطبایی، ترانه یلدا، سپهر سرلک، سوشیانس شجاعی فرد و علی دهباشی در سالن همایشهای رایزن برگزار خواهد شد.

در این نشست که به مناسبت رونمایی از چهارمین شماره فصلنامه فرهنگی اجتماعی آشپزی تنور با موضوع «غذا در ادبیات» برگزار میشود سخنرانان نقش خوراک و آشپزی را در روایتهای داستانی و شخصیتپردازی در ادبیات و شعر فارسی و جهان مورد بررسی قرار میدهند.
مجله تنور فصلنامهای درباره آشپزی است که با رویکردی تاریخی، فرهنگی و اجتماعی به موضوعات بینارشتهای میان آشپزی و سایر رشتههای علوم انسانی میپردازد. این مجله در شمارههای پیشین خود به موضوعات غذا پس از مهاجرت، غذا و جنگ و غذا در سینما پرداخته است.
شب غذا در ادبیات جمعه ساعت ۱۵ روز پنجم دیماه ۱۴۰۴ در سالن همایشهای رایزن، تالار رسول اکرم بهنشانیِ میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج (کاشانک)، نرسیده به سهراه آجودانیه، شمارۀ ٢١٠ برپا میشود.
گروه خبر
