آژنگ نیوز”: غذاهای بلوچی تنوع زیادی دارند؛ از نان‌های محلی که در تنورهای گِلی پخته می‌شوند تا خوراک‌های گوشتی و دریایی که با ادویه‌های خاص بلوچی مزه‌دار می‌شوند. در لیست زیر بیش از ۷۰ نوع غذای بومی را می‌توان از انواع پلو، خورش، نوشیدنی و … را دید که هرکدام نقش مهمی در سفره‌های مردم بلوچستان دارند.

غذاهای بلوچی 1 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

یکی از ویژگی‌های بارز آشپزی بلوچی، استفاده از مواد اولیه ساده اما سالم است. گوشت شتر و بز، ماهی تازه، خرما, لبنیات محلی و غلات از مهم‌ترین پایه‌های این غذاها هستند. همین سادگی در مواد اولیه باعث شده طعم غذاهای بلوچی طبیعی، مقوی و متفاوت باشد.

عناوین برخی از غذاها عبارتند از:شیلانچ آپ .ھنار آپ.سیرک آپ.بٹ تباهگ.بٹ ءُ ماش.مدر. چانگال. گواتگ آپ. زیرگ آپ. ڈلگ.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *