آژنگ نیوز”: نشست از مزه‌های کهن تا طعم فرداو رونمایی از شماره جدید مجله “برای فردا

«برای فردا» این‌بار با پروندۀ «تاریخ و فرهنگ غذایی» می‌آید.

طعم ها - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

بیایید با هم از گذشته‌ خوراکی‌هایمان حرف بزنیم و آینده را به کامِ فرهنگ بسازیم.

 اصفهان | شهرکتاب بهار

📅 پنج‌شنبه ۱ آبان ماه سال ۱۴۰۴ خورشیدی ساعت ۱۷

گروه خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *