“آژنگ نیوز”:مزارع چای در کشور ویتنام جایگاه ویژه ای داشته ومناطق چای زیادی در سراسر کشور وجود دارد.این کشوز تقریباً ۱۲۴۰۰۰ هکتار مزارع چای دارد.علاوه بر این،ویتنام بیش از ۵۰۰ مرکز فرآوری چای با ظرفیت بیش از ۵۰۰۰۰۰ تن چای خشک در سال دارد.

جای ویتنام - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

بنابراین ویتنام در حال حاضر رتبه پنجم صادرات چای و رتبه هفتم تولید چای جهانی را دارد. چای‌های ویتنامی به بیش از ۷۴ کشور و منطقه صادر شده‌اند. در امتداد کشور، تصویر درختان چای ویتنامی عمیقاً تحت تأثیر آب و هوا و خاک هر منطقه، سبک زندگی و عادات کشاورزی قرار دارد که منعکس کننده روح و زندگی مردم ویتنام است.

ویژگی‌های منطقه، طعم متفاوتی را در هر برگ چای ایجاد می‌کند.ویتنام به خاطر چای‌های تولید شده با روش‌های سنتی مشهور است. بنابراین طعم آنها ملایم و خالص است.

چای ویتنام۱ - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

در حال حاضر، بیش از ۱۷۰ نوع چای وجود دارد که کیفیت و عملکرد بالا را تضمین می‌کنند، مانند شان، PH1، LDP1، LDP2، PT 14 و غیره در سراسر خاک ویتنام. در میان آنها، چای شان ویتنامی یک نوع چای گرانبها است که مدت‌هاست در برخی مناطق شمالی مانند ها گیانگ، ین بای، سون لا، دین بین و غیره کشت می‌شود.

گروه خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *