“آژنگ نیوز”:در کلاس آشپزی دبیرستان نور بخش دختران تمام اصول غذا پختن و نگاهداری اغذیه را بطریق علمی و عملی فرامی گیرند.ضرورتهای اجتماعی سال ۱۳۲۶ (زمان جنگ دوم جهانی )و تربیت بانوان به گونه ای که توانایی های متعددی داشته باشند ؛موجب گردید که درس آشپزی هم در برنامه درسی دبیرستانهای دخترانه تهران و بویژه دبیرستان نوربخش قرار گیرد. بدین شکل که اول مواد لازمی که دبیر آشپزی بمقدار معین دستور میدهد بوسیله دختران خریداری میشد و بعد در آشپزخانه دبیرستان با حضور دبیر آشپزی غذاهای مختلف ایرانی فرنگی و همه نوع شیرینی و دسر و غیره پخته می شد. شاگردان خودشان بوسیله دیدن و عمل کردن می توانستند یک غذای کامل برای یک میهمانی مفصل تهیه نمایند.

پس از آن قواعد درست کردن این غذا ها در جزوه های معینی نوشته می شد و دانش آموزان می توانستند در خارج از دبیرستان هم از روی آن قواعد ، غذاهای مختلف را تهیه کنند .وسایل کلاس آشپزی دبیرستان نور بخش نیز به صورت مدرن تهیه شده بود.
اجاقها مطابق آخرین سیستم در کنار ، روشوئیها و میزهای بزرگ برای تهیه مواد غذائی در وسط و گنجه های بسیار تمیز و زیبا برای حفظ لوازم آشپز خانه و همچنین برای نگاهداری اغذیه در اطراف سالن را زینت میدادند.
دانش آموزان تحت نظر دبیر خود اغذیه را خریداری کرده، از قیمت و تازگی و نوع آنها اطلاع پیدای میکردند سپس در روی میزها مو ا در ا برای پختن حاضر می نمود ند.
گروه تاریخ