“آژنگ نیوز”:چه غذاهایی را نباید در محل کار خورد؟!این موضوع امروزه نقش مهمی در روابط اجتماعی مردم دارد.یک متخصص آداب معاشرت، فهرست تکاندهندهای از غذاهایی که هرگز نباید جلوی همکارانتان بخورید را شرح میدهد .این متخصص آداب معاشرت در مورد غذاهای نامناسب در محل کار اظهار نظر کرده است. همچنین او توصیه کرده از غذاهای بدبو و پر سر و صدا که میتوانند باعث اختلاف شوند، دوری کنید.
تصمیمگیری در مورد اینکه برای ناهار چه چیزی بخورید میتواند بخش تعیینکنندهای از روز کاری باشد – اما آنچه انتخاب میکنید میتواند بر بقیه محل کار شما نیز تأثیر بگذارد. از غذاهای بدبو گرفته تا وعدههای غذایی پر سر و صدا و حواسپرتکن، عوامل زیادی وجود دارند که میتوانند شما را در فهرست بد همکارانتان قرار دهند – و به گفته یک متخصص، باید سعی کنید از آنها اجتناب کنید. الیزابت سوس، متخصص آداب معاشرت، گفته: «هیچ چیز مانند بوی نامطبوعی که در هوا میپیچد، نیست.» او ادامه داد: «[این بو میتواند از] باز کردن یخچال برای برداشتن ناهار یا از شام دوباره گرم شده همکار از شب قبل در مایکروویو عمومی ناشی شود.».

به گفته سوس، بنیانگذار مدرسه آداب معاشرت و پروتکل آئورسمونت، ناهارهای بدبوی شما توسط همکارانتان ثبت میشود – و آنها از آن لذت نمیبرند. این متخصص غذاهایی را که نباید با خود به محل کار ببرید، به اشتراک گذاشت – و بر پرهیز از غذاهای دریایی تأکید کرد. او فهرست ازنکاتی برای چیزهایی که نباید با خود به محل کار ببرید ارایه کرد که عبارتند از: غذاهای دریایی، مانند کنسرو ماهی سالمون و تن، تخم مرغ یا غذاهای تخم مرغی، غذاهای حاوی سیر، غذاهای سبزیجات چلیپایی مانند کلم پیچ، کلم بروکسل، کلم، گل کلم یا کلم بروکلی، و غذاهای جدید قابل استفاده در مایکروویو مانند پاپ کورن.» سوس به کارمندان اداری اطمینان داد که هنوز هم میتوانید از این غذاها لذت ببرید – فقط شاید بهتر باشد در مورد محل خوردن آنها تجدید نظر کنید. الیزابت سوس، بنیانگذار مدرسه آداب و رسوم و پروتکل آورسمونت، تأیید کرد که بله، ناهارهای بدبوی شما توسط همکارانتان ثبت میشود – و آنها از آن لذت نمیبرند .
غذاهایی که باید از خوردن آنها در دفتر خودداری کنید غذاهای ماهی، مانند قوطیهای ماهی سالمون و تن تخم مرغ یا غذاهای تخم مرغی غذاهای سیردار غذاهای سبزیجات چلیپایی مانند کلم پیچ، کلم بروکسل، کلم، گل کلم یا کلم بروکلی غذاهای جدید قابل استفاده در مایکروویو، مانند پاپ کورن .
او توصیه کرد: “اگر به دلایل غذایی و سلامتی نیاز دارید هر یک از این غذاها را به محل کار بیاورید، بهتر است آنها را از ساختمان خارج کرده و در محل استراحت عمومی بنشینید یا یک نیمکت پارک، دور از دیگران پیدا کنید.” اگرچه ممکن است طبیعی به نظر برسد که غذای خود را به میزتان برگردانید، اما سوس مردم را تشویق میکند که برای راحتی اطرافیان خود، جای دیگری پیدا کنند. او گفت: «وقتی پشت میزتان مینشینید تا غذا بخورید، بوی غذای داغ که در فضای محل کار میپیچد، میتواند برای برخی حواسپرتکننده و ناخوشایند باشد.» فقط بوی غذا نیست که میتواند در دفتر حواسپرتکننده باشد،
و سوس به مردم یادآوری میکند که اگرچه ممکن است در حال استراحت ناهار باشید، مهم است که به خاطر داشته باشید که همه افراد دیگر اینطور نیستند. این متخصص به مردم یادآوری کرد: «با درک اینکه افراد ممکن است هنوز در حال کار و صحبت با تلفن باشند.» سوس از مردم خواست که اگر پشت میزتان غذا میخورید، از صدای ناهارتان «آگاه» باشند.

سوس بر قوانین بیشتری اصرار دارد. او توصیه میکند غذاهایی سفارش دهید که شما را خونسرد و با ملاحظه نسبت به همکارانتان نشان دهد. او توصیه کرد: «غذاهایی را که مطمئن نیستید چگونه بخورید سفارش ندهید، مگر اینکه همه با هم در حال کشف غذاهای جدید باشید.» او ادامه داد: «به کسانی که ترجیحات غذایی مذهبی و/یا فرهنگی دارند توجه داشته باشید و میتوانید بپرسید که آیا خوردن آن غذاها در مقابل آنها «اشکالی» دارد یا تصمیم بگیرید غذاهایی را که دوست دارید، روز دیگری سفارش دهید.» در نهایت، سوس گفت بهتر است از سفارش نوشیدنی الکلی در طول روز خودداری کنید.
گروه گزارش