“آژنگ نیوز”:کتاب ذهن در تبعید: توماس مان در پرینستون؛منتشر شد.نویسنده: استنلی کورنگلد. نگاهی منحصر به فرد به تحول فکری و سیاسی توماس مان در طول سالهای حیاتی تبعیدش در ایالات متحده.
جلد سخت ۵۰٪ تخفیف با کد BLOOM50 قیمت حراج: ۱۳.۴۸ دلار / ۱۱.۰۰ پوند قیمت: ۲۶.۹۵ دلار / ۲۲.۰۰پوند .تاریخ انتشار: ۱۹ نوامبر ۲۰۲۴ تعداد صفحات: ۲۸۰

در سپتامبر ۱۹۳۸، توماس مان، نویسندهی برندهی جایزه نوبل «مرگ در ونیز» و «کوه جادو»، از آلمان نازی به ایالات متحده گریخت. مان که به عنوان «بزرگترین مرد زندهی اهل قلم» شناخته میشد، در پرینستون، نیوجرسی، اقامت گزید، جایی که نزدیک به سه سال، به عنوان رماننویس، مدرس دانشگاه و روشنفکر عمومی، به طرز خیرهکنندهای پربار بود. استنلی کورنگلد در کتاب «ذهن در تبعید»، این مرحلهی حیاتی در سفر مان از محافظهکار اروپای شرقی به محافظهکار لیبرال و سپس به یک سوسیال دموکرات پرشور را با جزئیات واضح به تصویر میکشد. مان در لبهی تیغ تبعیدی که چهارده سال تمام طول کشید، اعلام کرد: «هر جا که هستم، آلمان هم هست. من فرهنگ آلمانیام را در خود حمل میکنم.» در پرینستون، مان فرهنگ اصیل آلمانی را پرورش داد که با خشم مشاهده میکرد که تحت سلطهی هیتلر «به باد فنا میرود». در اینجا، او بخشهای بزرگی از رمان درخشان خود «لوته در وایمار» (بازگشت معشوق)؛ رمان کوتاه شوخطبعانهی «سرهای جابجا شده»؛ و فصلهای اول کتاب «یوسف روزیرسان» که شامل اشاراتی به سیاستهای اقتصادی رئیس جمهور محبوبش، روزولت، است. هر یک از سخنرانیهای دانشگاهی مان – درباره گوته، فروید، واگنر – نظرات زیادی را به خود جلب کرد، از جمله مو برگ، بازیکن بیسبال، زبانشناس و جاسوس O.S.S.. . در همین حال، مان مصمم بود به سراسر ایالات متحده سفر کند، جایی که سخنرانیهای بیشماری در دفاع از ارزشهای دموکراتیک ایراد کرد. در پرینستون، مان «ظرفیت شگفتانگیز کار» خود را در حلقهای از دوستان، که همگی تبعیدیهای بسیار موفقی بودند، از جمله هرمان بروخ، آلبرت انیشتین و اریش کالر، به کار گرفت. کتاب «ذهن در تبعید» این منظومه درخشان روشنفکران را در زمان و مکانی خارقالعاده به تصویر میکشد.
گروه رسانه