“آژنگ نیوز”:بینگ کرازبی، خواننده، بازیگر و ترانه‌سرای آمریکایی، که رفتار بی‌تکلف روی صحنه و سبک آوازخوانی آرام و دلنشینش او را به موفق‌ترین هنرمند زمان خود تبدیل کرده بود، در چنین روزی در سال ۱۹۰۳ میلادی در تاکوما، واشنگتن متولد شد.

او اولین ستاره چندرسانه‌ای، یکی از محبوب‌ترین و تأثیرگذارترین هنرمندان موسیقی قرن بیستم در سراسر جهان بود. کرازبی از سال ۱۹۲۶ تا ۱۹۷۷ در فروش صفحه‌های موسیقی، رتبه‌بندی شبکه‌های رادیویی و درآمد ناخالص فیلم‌های سینمایی پیشرو بود. او یکی از اولین نمادهای فرهنگی جهانی بود. وی بیش از ۷۰ فیلم بلند ساخت و بیش از ۱۶۰۰ آهنگ ضبط کرد.

برای اکثر آمریکایی‌ها، او یک خواننده‌ی جاودانه بود: یک اجراکننده‌ی بسیار مشهور و محبوب با محبوبیتی بی‌نظیر. با این حال، بینگ کرازبی چیزی فراتر از این بود: او معمار سرگرمی قرن بیستم بود، نیرویی در توسعه‌ی سه صنعتی که در زمان ورود او به جهان به سختی وجود داشتند: ضبط، تصاویر متحرک و پخش. او به عنوان موفق‌ترین هنرمند ضبط تمام دوران؛ یک ستاره‌ی جاودانه‌ی فیلم، رادیو و تلویزیون؛ و یک معتقد راسخ به شگفتی‌های فناوری، به تغییر و تعریف زندگی فرهنگی نه تنها ایالات متحده، بلکه جهان کمک کرد.

کرازبی - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

کرازبی بر توسعه صنعت ضبط پس از جنگ جهانی دوم تأثیر گذاشت. پس از دیدن نمایشی از یک ضبط صوت حلقه‌ای با کیفیت پخش آلمانی که توسط جان تی. مولین به ایالات متحده آورده شده بود، ۵۰۰۰۰ دلار در شرکت الکترونیکی کالیفرنیایی Ampex سرمایه‌گذاری کرد تا نسخه‌هایی از آن را بسازد. سپس ABC را متقاعد کرد که به او اجازه دهد نمایش‌هایش را ضبط کند. او اولین اجراکننده‌ای بود که نمایش‌های رادیویی خود را از قبل ضبط کرد و ضبط‌های تجاری خود را روی نوار مغناطیسی مستر کرد. کرازبی از زمان فیلم موزیکال «مسافرخانه تعطیلات» ساخته ایروینگ برلین، که در آن بازی کرد و آهنگ معروف «کریسمس سفید» را خواند، با فصل کریسمس مرتبط بوده است. او از طریق ضبط صدا، برنامه‌های رادیویی خود را با همان ابزارهای کارگردانی و مهارتی (تدوین، برداشت مجدد، تمرین، تغییر زمان) که در تولید فیلم سینمایی استفاده می‌شود، تولید کرد، روشی که به استاندارد صنعت تبدیل شد. علاوه بر کار با ضبط نوار صوتی اولیه، او به تأمین مالی توسعه نوار ویدئویی کمک کرد، ایستگاه‌های تلویزیونی خرید، اسب‌های مسابقه پرورش داد و مالک مشترک تیم بیسبال پیتسبورگ پایرتس بود که در طی آن تیم دو سری جهانی (۱۹۶۰ و ۱۹۷۱) را برد.

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *