به گزارش “آژنگ نیوز”مبتکر غذای اکبر جوجه کیست؟برای روشن شدن پاسخ این سوال ،ابتدا تصویری از غذای مشهور اکبر جوجه و مبتکر این غذا در ذیل ارایه می شود.احتمالا اگر به شهرستانها و بویژه شهر های شمالی رفته باشید،ملاحظه کرده اید که پشت شیشه تعداد زیادی از رستورانها غذایی به نام اکبر جوجه تبلیغ شده است.

image 188 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

این غذا البته در اواخر دهه ۳۰و احتمالا از سال ۱۳۳۸ و ۱۳۳۹ خورشیدی توسط علی اکبر کلبادی (که تصویر آن نیز در بالا  قرار گرفته است)در گلوگاه مازندران ابداع و به شهرت رسید.

گروه تاریخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *