در حالیکه رستوران‌ها در بلژیک مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان تعطیل هستند، انبارهای کشاورزان تولیدکننده سیب‌زمینی پر از محصولاتی است که در خطر فاسد شدن قرار دارد.

سیب‌زمینی سرخ کرده یکی از غذاهای اصلی مردم بلژیک به شمار می‌رود. تعطیلی رستوران‌ها ضربه بزرگی به این بخش کشاورزی و تجارت این کشور وارد کرده است.

اتحادیه کشاورزان سیب زمینی بلژیک برای نخستین بار از دولت این کشور درخواست کمک کرده است. این چالش از آن روی پیچیده است که به گفته رومن کولز، رئیس موسسه بلگاپوم، «در هیچ جای قوانین داخلی و اروپایی اشاره‌ای به کشت و صنعت سیب‌زمینی نشده» و معلوم نیست دولت برای کمک احتمالی به این بخش باید بر چه مبنای حقوقی عمل کند.

image 18 - پایگاه اطلاع رسانی آژنگ

از سوی دیگر کاهش مبادلات بین‌المللی هم به تجارت سیب‌زمینی بلژیک آسیب جدی وارد کرده و امکان صادرات گسترده این محصول را از بین برده است.

آقای کولز می‌گوید: «بسیاری از مردم پیشنهاد می‌کنند تا وقتی شیوع ویروس کرونا تمام شد، جشن ملی سیب‌زمینی سرخ کرده برگزار کنیم. خیلی دوست داشتم که این اتفاق فردا بیافتد اما از قرار معلوم فعلا با این وضعیت درگیریم. »

گروه گزارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *